Webbdesign och webbbyrå Cintus Webbdesign AB

WordPress hemsidor
För Företag

Med WordPress utvecklade hemsidor kan ni förvänta er en stark webbplats – som visualiserar dina ideér. Vi hjälper dig under hela resan!

Webbdesignbyrå Malmö

Varför välja WordPress?

För oss är svaret enkelt. WordPress erbjuder en mångsidig och lättanvänd plattform som gör det möjligt för våra kunder att enkelt hantera sina webbplatser själva. WordPress är flexibelt och passar alla branscher och behov, samtidigt som det finns utrymme för avancerade lösningar för att skapa unika och engagerande webbplatser.

Webbdesignbyrå Malmö

Ledande plattform inom webbutveckling

  • WordPress är känd för sin enkelhet och användarvänlighet. Även de utan djupa tekniska kunskaper kan skapa och hantera sina egna webbplatser med lätthet.
  • Mångsidighet: Oavsett om du driver en blogg, en företagswebbplats, en e-handelsbutik eller en portfolio, kan WordPress anpassas för att möta dina specifika behov.
  • Regelbundna uppdateringar och god säkerhet, WordPress uppdateras regelbundet för att hålla plattformen säker och stabil.

Vad våra kunder säger

“Tack för ett grymt samarbete! Du har hjälpt oss jättemycket med vår hemsida. Alltid tillgänglig och väldigt lyhörd inför våra önskemål!”

Elisabeta.H

Vad är WordPress?

WordPress är ett verktyg som enkelt förklarat används för att skapa hemsidor och bloggar på internet. Mer än 40 % av alla hemsidor på internet drivs av WordPress, och är generellt en väldigt omtyckt mjukvara.

Tekniskt sätt är WordPress ett Content Management System (CMS). Ett CMS är en mjukvaruplattform eller ett verktyg som används för att skapa, hantera och organisera olika av innehåll (sidor, användare, teman & tillägg, digital media och mycket mer.) på främst webbplatser utan någon riktig kunskap om programmering eller kod. 

Ursprungligen skapades WordPress som en bloggingplattform, men det har sedan dess utvecklats till en plattform som kan användas för alla olika typer av hemsidor, inklusive e-handel och portfolio hemsidor.

Kontakt

Har du en fråga eller fundering? Fyll i formuläret så svarar vi så snabbt vi kan.

Vi kan hjälpa dig!