Webbdesign och webbbyrå Cintus Webbdesign AB

Vilka är Cintus?

Cintus är en Webbyrå som strävar efter långsiktiga kundrelationer, där både vi och ni känner er trygga & nöjda. Som kund hos oss, ser vi till att ni får hemsidan ni efterfrågar.  

Professionell webbdesign och struktur ger mer! Användarvänlighet och simpel navigering är det viktigaste för en bra kundupplevelse, bra upplevelser leder till bättre omvandling på din hemsida. Är du intresserad? Kontakta oss på info@cintus eller fyll i vårt kontaktformulär.

Webbdesigner, webbtjänster tablet
Webbdesign och webbbyrå Cintus Webbdesign AB

Vår Historia

Cintus Webbdesign AB startades under sommaren 2023. 

Företaget är inriktat mot webbdesign, sökmotoroptimering & underhåll av hemsidor. Vi designar våra hemsidor i WordPress som är det största och säkraste verktyget i webbvärlden.

Vårt Arbete

Vi anser att planering är det viktigaste stadiet när man utvecklar en hemsida. Vid varje nytt projekt planerar vi noga hur hemsidan ska se ut. Tillsammans så bestämmer vi färger, stilar, funktioner och mer. Innan själva utvecklingen av hemsidan börjar, skapar vi olika skissar som ni får gå igenom. Därefter börjar uppbyggnaden av hemsidan, självklart finns bra kommunikation så att utvecklingen leder till det ni vill & tänker!

När er hemsida är klar, kan ni välja att fortsätta jobba med oss. Vi sköter då hemsidans underhållning och ser till att den är uppdaterad, säker och ligger uppe så mycket som möjligt!

Office workspace with macbook

Är du intresserad?

Boka ett gratis möte där vi går igenom dina frågor och funderingar! Självklart erbjuder vi fullständing offert vid förfrågan.

Kontakt

Har du en fråga eller fundering? Fyll i formuläret så svarar vi så snabbt vi kan.

Vi kan hjälpa dig!