Webbdesign och webbbyrå Cintus Webbdesign AB

Integritetspolicy

Cintus jobbar i enlighet med lagen GDPR (General Data Protection Regulation) eller Dataskyddsförordningen. Därmed är vi skyldiga att informera er om hur vi hanterar, samlar in och hur vi får ert samtycke gällande personuppgifter, samt hur vi lagrar dem.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Personuppgifter kan vara namn, telefonnummer, e-post och andra uppgifter som kan behövas för att utföra vårt arbete. Vid samarbete sparas inloggningsuppgifter till er hemsida. Dessa personuppgifter och andra uppgifter används endast i syfte för att genomföra det arbete som vi har fått av er. Uppgifter som vi samlar in behandlas mycket säkert och försiktigt. Vid avslutat samarbete råder vi förändring av inloggningsuppgifter. Vi använder enbart dessa personuppgifter vid genomförande av arbete ni bett om och/eller vid förfrågan om offert.
De personuppgifter som vårt företag kan samla in: namn, e-post, telefonnummer, IP adress.

Vilka vi delar din data med

Vi kommer aldrig låna ut, dela eller sälja dina personuppgifter till andra företag eller privatpersoner. Men dina personuppgifter behöver att delas med våra leverantörer och tredje part för att bedriva vår verksamhet. Exempel:

Webbhotell – Personuppgifter vi samlar in kan komma att lagras på Cintus webbhotell, vid användning av kontaktformulär och liknande. All information som överförs på hemsidan är krypterat. Vi använder SSL certifikat som tillhandahålls av webbhotellet. 

Bokföringsprogram – Enligt Bokföringslagen har vi en rättslig skyldighet att behålla informationen i minst sju år.

Var och hur vi samlar in din data

Vi samlar in dina personuppgifter när: Du självmant fyller i ett av våra kontaktformulär, du begär offert eller beställer en tjänst av oss, använder vår hemsida med din webbläsares cookies.

Vi bevarar dina personuppgifter på vårt Webbhotell, där stora säkerhetsimplementeringar finns, samt på vissa moln baserade tjänster av stora aktörer som Google.

Hur länge vi behåller din data

Cintus behåller endast dina personuppgifter så länge vi behöver dem för vårt affärssamarbete och/eller så länge vi behöver enligt lag, till exempel har vi enligt Bokföringslagen en rättslig skyldighet att behålla informationen i minst sju år. Därefter raderar vi dina personuppgifter.

Vilka rättigheter du har över din data

Du har alltid rätt att få information om vilka personuppgifter vi har om dig. Vi har då enligt Dataskyddsförordningen en månad på oss att återkomma med dem. Om dina personuppgifter är felaktiga, ofullständiga eller inte längre relevanta för oss, har du rätt att begära att de ska bli rättade eller raderade. Du har också rätt att begära att vi ska radera alla personuppgifter vi har om dig. Detta gäller inte personuppgifter som vi måste behålla enligt lag (bokföringslagen). Om du vill att vi ska radera dina personuppgifter, så får ni gärna kontakta oss på vår mail info@cintus.se

Hur vi skyddar din information

Vi använder SSL certifikat som vårt webbhotell tillhandahåller, all information som överförs på/från vår hemsida är då krypterat. Detta har vi för att vi tar din och vår integritet väldigt allvarligt. Om ett dataintrång eller personuppgiftsläckning skulle ske, så kontaktar vi er omgående om detta, eller senast 72 timmar efter, om det finns någon chans att dina uppgifter har kommit i någon annans händer.

inbäddat innehåll från andra webbplatser

Eventuella artiklar, videoklipp och bilder kan vara inbäddat innehåll från andra hemsidor. Detta innehåll fungerar som om användaren har besökt hemsidan där innehållet är inbäddat från. Dessa hemsidor kan komma att samla in uppgifter om dig, använda cookies och spårning från tredje part och liknande enligt deras egna integritetspolicy, vi råder er att läsa den.

Kontaktinformation

Cintus Webbdesign AB

Stenshuvudsgatan 32

216 17 Limhamn

Alvin Palmqvist

072-318 40 99

info@cintus.se

Kontakt

Har du en fråga eller fundering? Fyll i formuläret så svarar vi så snabbt vi kan.

Vi kan hjälpa dig!